JAN Living abonnementen

Kies voor een JAN Living abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het woonmagazine boordevol fijne adresjes, perfecte kooptips en de laatste trends op het gebied van wonen, reizen, culinair en lifestyle. U kunt ook een JAN Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€24,99 31,00
4 nummers
19% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

€37,50 62,00
8 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€35,00 46,50
6 nummers
25% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

In ieder nummer van deze special van JAN vindt u alles over de beste woonwinkels, meest bijzondere restaurants, laatste designtrends en natuurlijk schitterende fotoreportages van nog mooiere huizen. Voor woon- en lifestyle-inspiratie hoeft u niet verder te kijken dan JAN Living: de gids voor alles wat het leven (en uw huis!) leuker maakt.

Als abonnee van JAN Living leest u alle nummers op papier én online.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade edities kunt u later ook offline openen.

JAN Living verschijnt 4x per jaar.

Voordelen JAN Living abonnement

  • 4x per jaar JAN Living in huis
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.