JAN Living abonnementen

JAN Living magazine brengt u de nieuwste trends en ideeën voor een stijlvol thuis. Laat u inspireren door schitterende interieurs, slimme opbergoplossingen en creatieve decoratietips. JAN Living is er voor iedereen die van een mooi en praktisch huis houdt.

Met JAN Living magazine krijgt u toegang tot deskundig advies en inspirerende verhalen die u helpen om uw woonruimte optimaal te benutten. Ontdek hoe u uw huis kunt transformeren tot een stijlvolle en comfortabele oase met elke editie van JAN Living.


€24,99 27,96
4 nummers
21% korting

€29,99 41,94
6 nummers
29% korting

€34,99 55,92
8 nummers
38% korting

Laatste reviews

Over JAN Living

In ieder nummer van deze special van JAN vindt u alles over de beste woonwinkels, meest bijzondere restaurants, laatste designtrends en natuurlijk schitterende fotoreportages van nog mooiere huizen. Voor woon- en lifestyle-inspiratie hoeft u niet verder te kijken dan JAN Living: de gids voor alles wat het leven (en uw huis!) leuker maakt.

Met een abonnement op JAN Living ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook zonder internetverbinding openen.

JAN Living verschijnt 4x per jaar.

Voordelen JAN Living abonnement

  • Een abonnement is tot 38% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 4x per jaar JAN Living in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.